#Velkommen til din nye lejeplads

Oprettet den 2016-10-10

VELKOMMEN TIL DIN NYE LEJEPLADS …

Jeg glæder mig over dit valg af ny arbejdsplads og nyt kontor … her i Voxeværket. Så rigtigt hjerteligt velkommen til huset. Der foregår ikke nogen formel introduktion til de øvrige lejere og jeg vil således blot opfordre til, at du/I opsøger de andre i huset, evt. mødes til frokost eller at du på anden måde får sagt ”Hej!” til dine nye naboer.

Lidt praktiske oplysninger skal du have med her på din første dag:

INTERNET …                                                                       

Her i Voxeværkerne har vi fibernet. Netværksnavnet og koden til det evt. trådløse netværk står på tavlen i mødelokalet. 

Voxeværket leverer adgang til fibernet via kabel eller trådløst, nogle steder begge dele. Særinstallationer, eksempelvis fast IP, installation af egne servere ell. lign., alene efter nærmere aftale. Der må ikke, uden forudgående aftale, opsættes eget udstyr, primært p.g.a. interferens/forstyrrelser.

I hvert Voxeværk findes næsten altid en dygtig IT-mand, som gerne vil hjælpe, hvis det brænder på. Ellers har Voxeværket deres egen hotline og IT-support: 2244 1878 eller skriv til Kenneth:

ADGANGSKORT/NØGLER …                                   

Kort, brikker og/eller nøgler overleveres personligt efter personlig aftale. Som udgangspunkt får du 2 stk. nøgler med til lejemålet og behov for yderligere aftales individuelt.

POST …                                                                                 

Alle lejere modtager post i fælles postkasse. Nøglen ligger så vi alle frit kan tømme. Tag gerne posten med op og fordel den i det opstillede dueslag.

Du kan med fordel – på virk.dk, din hjemmeside og din kommunikation generelt – angive c/o adressen Voxeværket, så hverken post/fragt og eller på noget tidspunkt er i tvivl.

KOPI/PRINT M.V. …                                                     

Der er adgang til fælles professionel printerløsning med kopi, scan, print m.v. i udvalgte Voxeværker (spørg evt. Henrik på ho@voxevaerket.dk)  … en betalingsløsning med kopipriser fra ca. 25 ører inkl. maskiner, papir, toner etc.

Det er EN RIGTIG GOD IDE at sætte din printer til default altid at printe sort/hvid … og så VÆLGE farve, når det er nødvendigt.

Du kan naturligvis sagtens selv tage printer med ind på kontoret.

APP … APP … APP                                                         

Med Voxeværkets app har du nu mulighed for, direkte fra mobilen, at booke mødelokaler, få svar på diverse spørgsmål i FAQ, læse om kurser, bestille frokost m.v. 

App'en hedder "Voxeværket" og kan downloades via App Store og til Android. 

Vi arbejder konstandt på forskellige ting som App'en skal kunne. Har du nogle idéer, så hører vi dem naturligvis gerne. Du kan sende dem til Marcus på mo@voxevaerket.dk

NYHEDSBREVE …                                                           

Nyhedsbreve er relevante oplysninger om nye tiltag, introduktioner til eksempelvis en ny frokostaftale. Nyhedsbreve tjener alene det formål at støtte op omkring dine muligheder for udvikling i Voxeværket eller at styrke fællesskabet.

Det kan være vigtigt, men også meget nyttigt altid at kigge nyhedsbrevet igennem. Alle lejere (ikke ansatte) er default oprettet til modtagelse. Skriv til Henrik, hvis du vil have flere modtagere på listen.

TELEFONSERVICE …                                                      

Når du bor i Voxeværket har du – helt automatisk – og uden opstartsomkostninger eller andet, adgang til telefonservice. At telefonen bliver besvaret af et levende menneske, der tages imod beskeder, ordrer eller andet og du modtager besked pr. sms og mail. Ring til Steen for yderligere info: 8832 9100 og endelig aftale om, hvad og hvordan du gerne vil ha’ det. Og du betaler ene og alene for dit forbrug.

Det er bare professionelt at tage ordentligt imod sine kunder.

MORGENMADSORDNING …                                   

Tilmed dig husets morgenmadsordning og nyd fællesskabet med andre i huset hver anden fredag morgen. Tilmelding sker på hjemmesiden ude i højre side på det lille ikon med kniv og gaffel. Her: http://voxevaerket.dk/morgenmad-frokost/.

Hjælp med at tale med andre i netop din ejendom om at tilmelde sig. Det er både hyggeligt … og et af argumenterne for at knytte sig til et fællesskab.

FROKOST/KANTINE/KØKKEN …                            

I Voxeværket satser vi på at støtte lokalt. D.v.s. lokale køkkener, der leverer lidt godt at spise … hvis du vil det. Hvis du vil deltage og nyde maden, bestiller du blot via link nederst på forsiden af Voxeværket

Du forpligter dig først, når du AKTIVT, har været inde via det enkelte køkkens bestillingssystem og ordre.

Tager du mad med hjemmefra – måske også dine ansatte – så køber du dig en plastbox, hvor I kan have jeres mad i og placerer den i køleskabet. Maden skal i box, så køleskabet hurtigt kan tømmes, når det skal rengøres … så vi alle kan adskille, hvad der tilhører de enkelte lejere … og så vi undgår lettere overskredne datoer :-)

MØDELOKALER …                                                         

Mødelokaler har du adgang til i alle vores huse. Når du er oprettet i systemet som ny lejer, modtager du en særskilt mail med login-data, så du kan booke dine mødelokaler der, hvor du har brug for det.

Hvis du skal have flere ansatte/kolleger m.fl. oprettet, så de kan booke mødelokaler, sender du en mail til:

med oplysning om vedkommendes

  • Navn,
  • 2) Mobilnr. og
  • 3) mailadresse …

så får hver af disse personer også login.

HUSK: At bestille lidt at spise, hvis det er passende.

Hver gang, du har booket et mødelokale, modtager du en bekræftelse i din indbakke. Bekræftelsen er vigtig fordi du her bl.a. finder en manual med anvisninger til, hvordan du kommer rundt i de enkelte huse, finder, hvad du skal bruge etc.

Det er god stil at slette reserverede møder, der aflyses.

LOKAL FACEBOOKGRUPPE …                                 

I hvert Voxeværk har vi en lokal facebookgruppe, hvor man internt kan gøre vigtige opslag, dele meninger eller måske markedsføre de sidste 3 pladser på et kursus.

Jeg selv gør oftest lokale opslag herinde. Du kan blive medlem ved at finde din by på hjemmesiden og klikke på facebooklogo ude i højre side … og hvis du ikke selv kan/vil, så har du måske en ansat, der gerne vil være omdrejningspunktet for din virksomhed i dette fællesskab.

Jeg vil ønske stærkt, at du/I (evt. repræsenteret ved 1 af dine ansatte) melder jeg ind i den lokale gruppe og jeg vil opfordre til at du, som det første gør et opslag og introducerer dig overfor dine nye naboer. ”Hej alle … vi er nye, arbejder med og kan måske hjælpe dig … etc” … ish

VOXEVÆRKET ACADEMY …                                    

Når du bor i Voxeværket tilbydes du løbende en masse kurser. Se mere på: http://voxevaerket.dk/academy

VÆRDIFULDE FORDELE …                                         

Vi tilbyder tungtvejende fordele indenfor forsikring, pension, møbler, kontorartikler, IT o.s.v.

Fordele = betydningsfulde rabataftaler på indkøb fra udvalgte leverandører, vi har lavet eksklusivaftaler med. Du finder dem på hjemmesiden.

SPØRGSMÅL …                                                               

Rejser der sig spørgsmål så ringer du bare … eller sender en sms til:

  • Henrik på 2218 1220
  • Marcus på 2212 1107

Du kan også maile og får, som oftest svar inden for max 1 dags tid …

AFSLUTNING …                                                               

Held og lykke hos os. Vi håber alle her i Voxeværket, at du vil tage aktiv del i fællesskabet og hele tiden minde dig selv om, at sammen er mennesker stærke …

Henrik … manden med the sjove shoes, de 3 prikker … og nu med sønnen, Marcus som partner.