Adganskort/nøgler

Kort, brikker og/eller nøgler overleveres personligt efter personlig aftale. Som udgangspunkt får du 2 stk. nøgler med til lejemålet og behov for yderligere aftales individuelt.

Frokostsordning

I Voxeværket satser vi på at støtte lokalt. D.v.s. lokale køkkener, der leverer lidt godt at spise … hvis du vil det. Hvis du vil deltage og nyde maden, bestiller du blot via link nederst på forsiden af Voxeværket.

Har du et spørgsmål?

Rejser der sig spørgsmål så ringer du bare … eller sender en sms til Henrik på 2218 1220. Du kan også maile og får, som oftest svar inden for max 1 dags tid …

Internet forbindelse

Her i Voxeværkerne har vi fibernet (100/100). Netværksnavnet og koden til det trådløse netværk står på tavlen i mødelokalet.

Kopi/Print

Der er adgang til fælles professionel printerløsning med kopi, scan, print m.v. i flere formater, sort/hvid, farve. Du betaler en klikpris til helt små satser, begge dele i A4 og ordningen er en tank-op-aftale, hvor du selv fylder på og herefter trækker efterforbrug på den forudbetalte saldo.

Lokal Facebook gruppe

I hvert Voxeværk har vi en lokal facebookgruppe, hvor man internt kan gøre vigtige opslag, dele meninger eller måske markedsføre de sidste 3 pladser på et kursus. Jeg selv gør oftest lokale opslag herinde. Du kan blive medlem ved at finde din by på hjemmesiden og klikke på facebooklogo ude i højre side … og hvis du ikke selv kan/vil, så har du måske en ansat, der gerne vil være omdrejningspunktet for din virksomhed i dette fællesskab.

Morgenmadsordning

Tilmed dig husets morgenmadsordning og nyd fællesskabet med andre i huset hver anden fredag morgen. Tilmelding sker på hjemmesiden ude i højre side på det lille ikon med kniv og gaffel. Og hjælp med at tale med andre om at tilmelde sig. Det er både hyggeligt … og et af argumenterne for at knytte sig til et fællesskab.

Mødelokaler

Mødelokaler har du adgang til i alle vores huse. Når du er oprettet i systemet som ny lejer, modtager du en særskilt mail med login-data, så du kan booke dine mødelokaler der, hvor du har brug for det. Hvis du skal have flere ansatte/kolleger m.fl. oprettet, så de kan booke mødelokaler, sender du en mail til Oxen: ho@voxevaerket.dk med oplysning om vedkommendes 1) Navn, 2) Mobilnr. Og 3) mailadresse … så får hver af disse personer også login. HUSK: At bestille lidt at spise, hvis det er passende. Hver gang, du har booket et mødelokale, modtager du en bekræftelse i din indbakke. Bekræftelsen er vigtig fordi du her bl.a. finder en manual med anvisninger til, hvordan du kommer rundt i de enkelte huse, finder, hvad du skal bruge etc. Det er god stil at slette reserverede møder, der aflyses.

Nyhedsbrev

Nyhedsbreve er relevante oplysninger om nye tiltag, introduktioner til eksempelvis en ny frokostaftale. Nyhedsbreve tjener alene det formål at støtte op omkring dine muligheder for udvikling i Voxeværket eller at styrke fællesskabet.

Post

Alle lejere modtager post i fælles postkasse. Nøglen ligger så vi alle frit kan tømme. Tag gerne posten med op og fordel den i det opstillede dueslag. Du kan med fordel – på virk.dk, din hjemmeside og din kommunikation generelt – angive c/o adressen Voxeværket, så hverken post/fragt og eller på noget tidspunkt er i tvivl.

Telefonservice

Når du bor i Voxeværket har du – helt automatisk – og uden opstartsomkostninger eller andet, adgang til telefonservice. At telefonen bliver besvaret af et levende menneske, der tages imod beskeder, ordrer eller andet og du modtager besked pr. sms og mail. Ring til Steen for yderligere info: 8832 9100 og endelig aftale om, hvad og hvordan du gerne vil ha’ det. Og du betaler ene og alene for dit forbrug.